Novosti

Izudin Ahmetlić, vlasnik Hifa Oila, posjetio štand Poslovnih novina


Sajam privrede u Tešnju centralni je događaj u Bosni i Hercegovini ovih dana, a kao i proteklih godina učešće na njemu uzeo je veliki broj privrednika iz naše države i inostranstva, te predstavnici privrednih komora, javne uprave, međunarodnih organizacija i diplomatskih predstavništava.

Izudin Ahmetlić, vlasnik Hifa Oila, posjetio je štand Poslovnih novina i LRC-a, te čestitao ekipi na velikom uspjehu i izlasku na regionalno tržište. Podsjetimo, projekt ”100 najvećih” izašao je na crnogorsko tržište, baš kao što je u ovoj godini uradila i Ahmetlićeva kompanija.

Čestitam na velikom uspjehu, s obzirom na to da znam kolika je njegova težina i kako je teško napraviti takav iskorak. Kada je u pitanju Sajam privrede u Tešnju, ove godine zemlja partner je Italija, ali već sada smo krenuli u pregovore sa državnim vrhom Crne Gore za narednu godinu”, kazao je Ahmetlić.

Riječ je o jednom od najuspješnijih privrednika u BiH, koji konstantno promovira dobre priče, a sa Poslovnim novinama ima dugogodišnju saradnju.