Novosti

Coke Summership spreman je za treću generaciju polaznika


Coca-Cola HBC B-H Sarajevo otvorila je prijave za svoj program ljetnih praksi Coke Summership 2018 u Bosni i Hercegovini. Ohrabrena uspjehom polaznika programa tokom prethodne dvije godine, od kojih se njih deset zaposlilo u Coca – Coli HBC B-H Sarajevo, kompanija i ove godine organizuje praksu za sve studente treće i četvrte godine, apsolvente, diplomce, kao i polaznike master studija akreditovanih univerziteta u Bosni i Hercegovini.

Nova doza znanja i podrške mladima, pod sloganom Radost, entuzijazam i timski rad, dostupna je za novu grupu od 20 mladih koji žele iskoristiti ljeto za učenje, druženje i svoj lični i poslovni razvoj. Coke Summership program ljetnih praksi spaja edukaciju i treninge, rad sa mentorima, kao i realno poslovno iskustvo, pružajući polaznicima mogućnost stjecanja neophodnih praktičnih znanja.

Prijave će pratiti period selekcije kandidata, a odabrani studenti pohađat će program Coke Summership tokom jula i augusta. Nakon završene prakse, polaznici će dobiti potvrdu o završenoj praksi i ući će u bazu za potencijalne zaposlenike kompanije Coca-Cola HBC B-H Sarajevo.

Coke Summership koncipiran je da polaznicima osigura odgovarajuću kombinaciju teorijskih i praktičnih znanja za bolje i uspješnije snalaženje u savremenom poslovnom okruženju. Upravljanje projektima, vještine prezentiranja, liderske sposobnosti, poslovna komunikacija i efikasno upravljanje vremenom te prodaja i marketing, neke su od oblasti u kojima će se polaznici programa Coke Summership imati priliku usavršavati.