Naučite trikove koje koriste dva posto najboljih lidera u svijetu

Naučite trikove koje koriste dva posto najboljih lidera u svijetu

Balkan Leadership Akademija 7. decembra u Swissotelu Sarajevo organizuje svoj prvi seminar ”Postanite bolji lider i komunikator”.

Prvi put okupljaju stručnjake iz regiona koji su dokazani eksperti u komunikaciji i liderstvu. Lideri i edukatori koji će prenositi svoja iskustva i znanja na seminaru su Selma Prodanović, međunarodno nagrađivana poduzetnica i savjetnica, Larisa Halilović koja aktivno radi na jačanju ljudskih potencijala u komercijalnom, vladinom i nevladinom sektoru i Nedim Tarakčija, pokretač Balkan Leadership Akademije, internacionalni poduzetnik, dokazani poslovni rukovodilac, aktivni motivacioni govornik i leadership coach.

Sposobnost preciznog i jasnog komuniciranja od velike je važnosti u poslovnom svijetu. Biti uspješan komunikator znači efikasno prenositi sopstvenu viziju, a biti lider znači ostati motiviran u najizazovnijim životnim situacijama.

Kreativne vještine i stav lidera su neophodni za prilagođavanje stalnim promjenama i pronalasku inovativnih rješenja u vlasitoj izgradnji. Mi ulazimo u suštinu onog što znači biti lider – kakav stav ima lider, kako ostaje motivisan, kako pretvoriti problem u šansu, te zašto ljudi slijede viziju jednog lidera ili liderke?

Cilj Balkan Leaderhip Akademije je stvoriti edukativno i inspirativno poduzetničko okruženje koje omogućava puni razvoj intelektualnog, fizičkog, emocionalnog i duhovnog potencijala, te na taj način daje kolektivni doprinos vremenu u kojem živimo.

Misija Balkan Leadership Akademije je okupljanje coacheva, edukatora i eksperata iz cijelog regiona, kako bi aktivno prenosili znanje i vještine svim osobama koje žele napredovati u poslovnom i privatnom životu. To će postići upravo uz pomoć ovakvih seminara, s ciljem da polaznici dobiju konkretne savjete i korake, koje mogu pratiti kako bi bili uspješniji!

Na seminaru ”Postanite bolji lider i komunikator” coachevi će pokazati sve trikove koje koriste top predavači i komunikatori u svijetu, te polaznicima pružiti korake i zadatke pomoću kojih svako može postati postati bolji lider.

Putem linka Balkan Leadership Academy, možete se prijaviti na seminar.

Najnoviji tekstovi

Komentari (4)

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  1. Like

    Like!! I blog quite often and I genuinely thank you for your information. The article has truly peaked my interest.

    Reply
  2. order thesis

    Their main goal is to gather coaches, educators and experts from all over the region in order to actively transfer knowledge and skills to all those who want to succeed in business.

    Reply

Pin It on Pinterest

Share This

Share!

Podjeli ovaj sadržaj sa prijateljima.