Novosti

Balkan Leadership Akademija: Postanite bolji lider i komunikator


Sve je spremno za prvi seminar u organizaciji Balkan Leadership Akademije ‘’Postanite bolji lider i komunikator’’, a koji se održava sutra u Swissotelu Sarajevo.

Balkan Leadership Akademija okupila je međunarodno priznate edukatore i eksperte, kako bi aktivno prenijeli znanje i vještine svim osobama koje žele napredovati u poslovnom i privatnom životu.

Predavači na seminaru su Selma Prodanović, međunarodno nagrađivana poduzetnica i savjetnica, Larisa Halilović, koja aktivno radi na jačanju ljudskih potencijala u komercijalnom, vladinom i nevladinom sektoru i Nedim Tarakčija, pokretač Balkan Leadership Akademije, internacionalni poduzetnik, dokazani poslovni rukovodilac, aktivni motivacioni govornik i leadership coach.

Njima će se, također, pridružiti Una Bejtović, liderka iz oblasti komunikacije, kao i osnivačica firme Bejtovic Communications, Faris Biogradilić, ekspert iz oblasti digitalnog marketinga i osnivač firme Paradox, te Igor Turkušić, motivacioni govornik, koji će govoriti o nevjerovatnoj moći disanja.

Nije uvijek lako pronaći ili održati motivaciju. Edukatori su tu da podijele svoja iskustva i trikove. Osim konkretnih savjeta koji će polaznici dobiti, cilj seminara je i motivacija polaznika u njihovom profesionalnom i ličnom usavršavanju.

Ovo je prvi seminar u nizu evenata koji su planirani za narednu godinu, gdje tim Balkan Leadership Akademije želi okupiti coacheve, edukatore i eksperte iz cijele regije, kako bi aktivno prenosili znanje i vještine svim osobama koje žele napredovati u poslovnom i privatnom životu. To će postići upravo uz pomoć ovakvih seminara, s ciljem da polaznici dobiju konkretne savjete i korake koje mogu pratiti kako bi bili uspješniji.

Ulaganje u sebe je najbolja invesicija. I vi se možete pridružiti ovom seminaru, a detalje ćete pronaći na linku Balkan Leadership Academy.