Pretplatite se na specijalne publikacije Poslovnih novina

Specijalne publikacije Poslovnih novina: „100 najvećih u BiH“, „Gradovi, opštine /općine i biznis“ i „Brzorastuće kompanije“  objavljuju se kvartalno u tiražu od 3000 kom na cca. 200 str. visokokvalitetne štampe, dorade i produkcije.

Publikacije su kolekcionarska izdanja koja sadrže detaljne analize i presjek bosanskohercegovačke  i regionalne privrede. Kompletan tiraž se distribuira direktno na adrese najuspješnijih bh. kompanija, opština i drugih javnih institucija. 

SPECIJALNA PUBLIKACIJA: 100 Najvećih u Bosni i Hercegovini

Za Poslovne novine 2017. godina bila je u znaku brojeva i dobrih poslovnih poteza, dinamična, uspješna, uzbudljiva i jubilarna. Rasli smo, ulagali, postavljali nove ciljeve i podizali vlastite ambicije. Proslavili smo 45. godišnjicu postojanja i s pravom možemo reći da smo prepoznatljiv brend ne samo na našem tržištu, nego i izvan granica naše zemlje. Naš projekat – rangiranje „100 najvećih u privredi Bosne i Hercegovine“ upravo je zaslužan za naše otvaranje prema Regionu, a čitaoci nas već godinama smatraju relevantnim i vjerodostojnim izvorom podataka.

SPECIJALNA PUBLIKACIJA: Gradovi, općine/opštine i biznis

Pokrenuli smo projekat „Gradovi, općine/opštine i biznis” – Lokalna poslovna inicijativa, koji ima za cilj da kroz jedinstvenu publikaciju (koju objavljujemo u decembru) i naš portal (www.poslovnenovine.ba) prikaže istraživanje i mapiranje privrednih potencijala lokalnih zajednica. Cilj je povezati dobre prakse i ukazati na poteškoće s kojima se susreću privrednici i lokalne vlasti. Poslovne novine u saradnji sa LRC-om razvile su ovaj projekat za brzu promociju i realizaciju novih poslovnih inicijativa u Bosni i Hercegovini. Projekat se implementira s ciljem promocije i podrške novim poduzetnim inicijativama koje donose investicije i nova radna mjesta, a koje se realiziraju na lokalnom nivou.

U printanom izdanju specijalne publikacije Poslovnih novina – „Gradovi, općine/opštine i biznis“, predstavit ćemo biznis kartu 141 grada, općine/opštine u Bosni i Hercegovini, kao i kompanije koje su nosioci razvoja svojih lokalnih zajednica.

U sklopu projekta najuspješnijim općinama ćemo, u skladu s transparentnim kriterijima, dodijeliti priznanje za natprosječne pokazatelje privrednih kretanja za proteklu godinu “Krunu razvoja privrede Bosne i Hercegovine”.

Pin It on Pinterest

Share This