Industrija

Objavljene nove ponude inostranih kompanija za saradnju sa kompanijama iz BiH


Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine (VTK BiH) objavila je najnovije ponude inostranih firmi iz Baze poslovne saradnje EEN mreže, Baze istraživačke saradnje EEN mreže i Baze tehnološke saradnje EEN za poslovnu saradnju sa kompanijama u Bosni i Hercegovini.

Svi zainteresovani mogu detaljnije o ponudama pronaći OVDJE.

Ako želite stupiti u kontakt s preduzećima čije ponude su objavljene ili ako želite da se ponuda/profil Vašeg preduzeća nađe u bazi podataka EEN mreže, možete to učiniti putem e-maila koji je naveden na svakoj ponudi/profilu.

Sve ponude koje su prezentovane iz baze poslovne saradnje EEN mreže su odabrane po kriterijima koji su prihvatljivi za izvozno orijentisane kompanije iz Bosne i Hercegovine, odnosno Federacije Bosne i Hercegovine, što znači da se uzimaju u obzir samo one poslovne ponude (profili) koje povećavaju izvozni kapacitet malih i srednjih preduzeća iz Bosne i Hercegovine.

Putem dole datog link-a možete sami pronaći opciju search (Partnering opportunities) i pregledati sve ponude/zahtjeva od strane ino-privrednih entiteta (business entities):

http://een.ec.europa.eu/tools/services/SearchCenter/Search/ProfileSimpleSearch?shid=32db25cb-726f-43b0-8b5f-7742d0935799

USLUGE EEN MREŽE SU PROVJERENE, BRZE I BESPLATNE.