Lifestyle

Mercator unosi čaroliju u Vaš dom


Praznični ambijent i novogodišnja čarolija postaju vidljivi na svakom koraku. Mercator nastavlja raditi PRAVU STVAR i svoju bogatu ponudu dodatno upotpunjava širokim asortimanom vrhunskih proizvoda, koji će da zadovolji sve želje i potrebe kupaca.

Moderno doba je donijelo i određene promjene u prehrambenim navikama, a na izazov tržišta i veliko zanimanje za bezglutenske i proizvode ekološke proizvodnje, Mercator je veoma uspješno odgovorio i kompletirao najbogatiju ponudu certificiranih zdravih namirnica, uključujući i proizvode bez šećera.

 

Nizom sjajnih aktivnosti Mercator će obradovati svoje kupce, a za sve vjerne kupce, u saradnji sa svojim dobavljačima, pripremaju i Nagradnu igru sa preko 25.000 atraktivnih  nagrada, koje će dodatno uljepšati vaše praznične dane, a glavna nagrada će sretnom dobitniku učiniti praznike nezaboravnim. Građanima Bosne i Hercegovine su dobili desetine hiljada kupona koji su im omogućili kupovinu sa  20% popusta na određene artikle.

Zadovoljni potrošači su svrha našeg postojanja, a sa našim asortimanom uvijek idemo korak ispred, tako da ćete u našoj ponudi pronaći više od 39000 artikala. Mercatorove prodavnice pružaju najveći komoditet kupovine i stoga želimo, da upravo sa nama podijelite svoje dragocjene pretpraznične trenutke. Profesionalno i ljubazno osoblje, kao i primjena najsavremenije tehnologije, vašu će  kupovinu u našim tržnim centrima pretvoriti u vrhunsko zadovoljstvo. Zato su Mercator tržni centri i Mercator prodavnice, lokacije koje unose čaroliju u vaše domove. I zajedno sa nama činite Pravu stvar.“ izjavili su iz Mercatora.