Novosti

Lufthansa InTouch Open Day u Networks-u


Aktivno tražite poslovne prilike izvan Bosne i Hercegovine? Sigurno ste primjetili da portal Posao.ba posljednje dvije godine oglašava poziciju Saradnika u korisničkom centru kompanije Lufthansa InTouch, u Češkoj Republici. Ako vas zanima o čemu se zapravo radi i želite da saznate više o ovoj i sličnim poslovnim prilikama, iskoristitie priliku i dođite na Lufthansa InTouch Open Day!

Lufthansa u Češkoj Republici nastoji dostići nove visine u korisničkoj podršci. Centar u Brnu u ovom trenutku upošljava multikulturalni tim od 260 ljudi i u stalnoj je potrazi za novim kolegama i kolegicama sa izvrsnim poznavanjem engleskog jezika u kombinaciji sa još jednim stranim jezikom, poželjno njemačkim ili italijanskim. Bosanci i Hercegovci prepoznati su kao izrazit potencijal, prvenstveno zbog dobrog poznavanja prethodno navedenih jezika. Kompanija Lufthansa InTouch upravo iz tog razloga od 2015. godine u saradnji s Agencijom Posao.ba nudi priliku zainteresovanima iz Bosne i Hercegovine da se pridruže njihovom dinamičnom timu.

Imate pitanja i nedoumica u vezi s poslovnim ponudama u inostranstvu? Oglas za posao često ne može ponuditi dovoljno informacija o ovakvim prilikama. Upravo zbog toga Agencija Posao.ba organizira Open Day u prostorijama Networks-a, na kojem ćete imati priliku da saznate odgovore na sva pitanja koja imate.

Svi posjetitelji će imati priliku da se učlane u bazu kandidata Agencije Posao.ba kako bi redovno dobivali obavještenja o interesantnim prilikama u inostranstvu.

Sve zainteresirane osobe koje traže poslovne prilike u EU, koje su spremne izaći iz svoje komfort zone, otputovati u drugu zemlju te steći internacionalno iskustvo dobrodošle su na Lufthansa InTouch Open Day u Networks-u, u četvrtak, 14.12., od 15:00 do 17:00h.

Welcome on board!