Lifestyle

NLB Banka omogućila predstavljanje nove kolekcije PlusMinus modnog brenda


U Mixer House-a u Sarajevu NLB Banka, u saradnji sa domaćim modnim brendom „PlusMinus Fashion“, pred više od 70 poslovnih žena, organizovala je modnu reviju na kojoj je predstavljena nova kolekcija ovog modnog brenda.

Plusminus je bosanskohercegovački modni brend kojeg je osnovala dizajnerica Ena Dujmović. Svrha Plusminus modnog brenda jeste da u svojim kolekcijama spoji modu i umjetnost  i time joj da novu dimenziju.

„NLB Banka na ovaj način podržava mlade umjetnike, kao i razvoj domaćeg brenda na čelu sa mladom i prespektivnom dizajnericom Enom Dujmović, te podržava i ulaže u kulturu i umjetnost. Također, podržali smo i žene iz biznisa, te im dali mogućnost umrežavanja, upoznavanja i proširenja poslovnih aktivnosti. U ovoj godini podržali smo brojne projekte kulture, sporta, kao i humanitrane aktivnosti, te smo vrlo ponosni što našu odgovornost prepoznaju naši klijenti i sugrađani“, kazala je direktorica NLB Banke, Lidija Žigić.

U sklopu svoje novogodišnje kampanje, događaj je podržao i brand Catrice, koji je prisutne dame obradovao poklon paketima svojih kozmetičkih proizvoda.