Novosti

Uručene nagrade dobitnicima četvrtog kruga nagradne igre BBI Banke i Mastercarda


BBI banka u saradnji sa kompanijom Mastercard pokrenula je nagradnu igru “Karticom plati po auto svrati“ za sve korisnike BBI Debit Mastercard i BBI Gold Debit Mastercard kartica. Učešće u nagradnoj igri, koja traje od 1. avgusta do 31. decembra 2017. godine, mogu uzeti korisnici BBI Mastercard kartica koji tokom jednog mjeseca naprave bezgotovinske transakcije u minimalnom iznosu od 100 KM.

Organizatori nagradne igre obezbijedili su svakog mjeseca tri vrijedne nagrade: laptop HP 250 G5, mobitel samsung galaxy J710 i televizor LED HD philips 32PHT4201/12.

Izvlačenje dobitnika za četvrti mjesec nagradne igre, mjesec novembar, provela je tročlana Komsija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Dobitnik prve nagrade – laptopa – HP 250 G5 je Suzana Diab sa Ilidže, dok je drugu nagradu – mobitel samsung galaxy J710 osvojila Nermina Marukić iz Hadžića. Sretni dobitnik treće nagrade, televizora LED HD philips 32PHT4201/12 jeste Elvis Grubor iz Bihaća, za kojeg je nagradu preuzeo prijatelj iz Sarajeva Vedad Habibović. Nagrade dobitnicima uručio je Dino Selimović, direktor marketinga i komunikacija BBI banke.

Nagradna igra traje do kraja godine i svi korisnici BBI Debit Mastercard i BBI Gold Debit Mastercard kartica mogu se uključiti i dobiti priliku da osvoje vrijedne nagrade. Osim mjesečne nagrade organizatori su za sve korisnike BBI Mastercard kartica pripremili i tri glavne nagrade – putnički automobil hyundai i20, putovanje u Istanbul za dvije osobe, kao i vikend za dvije osobe na Vlašiću.