Tema u fokusu

In Time – novi ciljevi nam predstavljaju još veći izazov


Vrhunski rezultati poslovanja kompanije In Time nagrađeni su u novembru prošle godine Bonitetnom zvijezdom i Certifikatom bonitetne pouzdanosti koju su im u okviru konferencije Pouzdanost 2017 dodijelile Poslovne novine i kompanija LRC iz Sarajeva.

Od 1997. pa do danas, kompanija In Time narasla je u jednu od vodećih kurirskih službi u Bosni i Hercegovini, te postavila standarde u kurirskom biznisu na domaćem tržištu.

Kompanija In Time je jedina kompanija u Bosni i Hercegovini, koja može svojim klijentima ponuditi sve kurirske usluge na jednom mjestu, a od samog osnivanja su Generalni zastupnik svjetske kurirske kompanije TNT Global Express, Logistic & Mail. Ova vodeća evropska kurirska kompanija svojom uslugom pokriva 220 zemalja što je stavlja na prvo mjesto prema pokrivenosti globalnog tržišta. U 8 poslovnica radi oko 100-tinjak uposlenih, na raspolaganju imaju 90-tak vozila, te carinsko skladište su samo trenutni dio slike In Time-a u Bosni i Hercegovini. Potpuna pokrivenost domaćeg tržišta uz najkvalitetniju uslugu prema susjednim zemljama, su već ostvareni ciljevi, a novi ciljevi uposlenicima predsavljaju još veći izazov. Kompanija se zajedno sa istoimenim kućama u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori konstantno širi kako bi svojim klijentima ponudili vrhunsku uslugu i olakšali im poslovanje.

Najkvalitetnija ekspresna distribucija pošiljki “od vrata do vrata” u okviru Bosne i Hercegovine garantuje klijentima kompanije In Time veoma pouzdanu uslugu.