Samsung proširuje liniju za pranje veša uz novu vrhunsku mašinu

Samsung proširuje liniju za pranje veša uz novu vrhunsku mašinu

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd.  najavila je uvođenje nove generacije mašina za pranje veša s revolucionarnom QuickDrive ™ tehnologijom. Odgovarajući na želje korisnika, Samsung je proizveo mašine za pranje veša koje peru brzo i vrlo kvalitetno. Nove mašine za pranje veša u poređenju sa trenutnim Samsungovim modelima veš peru temeljito i do 35% brže.  Nova mašina za pranje veša će biti izložena na Sajmu potrošačke elektronike/ International Consumer Electronics Showu (CES) u Las Vegasu od 9. do 12. januara 2018. godine.

Budući da se Milenijalci sve više odlučuju na kupovinu kuća, nova generacija digitalno pametnih kupaca nekretnina zahtijeva kućanske aparate koji u sebi imaju smislene i personalizirane tehnologije za poboljšanje kvalieta života. Mašina za pranje veša s QuickDrive ™ tehnologijom samo je najnovija u nizu inovativnih mašina za pranje veša, uključujući activewash™mašinu s gornjim vratima, Addwash™mašinu s prednjim vratima i FlexWash + FlexDry mašinu za pranje/sušenje koja dolazi u paru.

“Kada imate hrpu prljavog veša želite ga oprati što je moguće brže i efikasnije”, rekao je Shane Higby, potpredsjednik marketinškog odjela za kućanske aparate u kompaniji Samsung Electronics America.

„Uz novu mašinu za pranje veša s QuickDrive™ tehnologijom naglašavamo našu predanost u pružanju mogućnosti za sve naše korisnike kad je riječ o pranju veša kako bi imali više slobodnog vremena za ono što je zaista bitno”, naveo je Higby.

Inovativne performanse nove mašine za pranje veša počivaju na QuickDrive ™ tehnologiji  te velikom glavnom bubnju i stražnjoj ploči koja se nezavisno kreće. Na taj način stvara se dinamično kretanje koje pomiče odjeću u četiri smjera – gore -dolje, i naprijed-nazad – kako bi brzo, nježno i temeljito uklonila prljavštinu za snažniji i intenzivniji ciklus pranja kojem je potrebno do 35% manje vremena od ostalih Samsungovih uređaja. Osim toga, sa širinom od 24 ” kombinovana mašina za pranje veša/sušenje je idealna za male prostore.

Mašina za pranje veša je IoT-ready/spremna za spajanje s Internetom i kompatibilna je sa Samsungovim ekosistemom SmartThings. Njen pomoćnik za pranje veša Q-rator ima pametne karakteristike koje pojednostavljuju ciklus pranja uz pomoć intuitivnin značajki:

  • Laundry Recipe pruža automatske preporuke za optimalne cikluse pranja, u zavisnosti od boje, vrsta tkanine i stepena zaprljanosti koju je korisnik unio.
  • Laundry Planner omogućava korisnicima da upravljaju vremenskim ciklusom neohodnim za pranje i u skladu s tim prilagođava postavke ciklusa.
  • HomeCare Wizard nadgleda mašinu za pranje kako bi je održavao pod optimalnim performansama i osigurava jednostavna uputstva za održavanje

Za više informacija o kućnim aparatima kompanije Samsung, posjetite www.samsung.com

O kompanijiSamsung Electronics Co.Ltd:

Samsung Electronics Co., Ltd. nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost s prilagođenim idejama i tehnologijama, redefinirajući svijet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema, memorije, sistema LSI i LED rješenja. Za najnovije vijesti molimo posjetite Samsung Newsroom na http://news.samsung.com.

Oznake:

Najnoviji tekstovi

Pin It on Pinterest

Share This

Share!

Podjeli ovaj sadržaj sa prijateljima.