Na proljeće iz Mostara letovi za Palma de Mallorcu, London, Lisabon…

Na proljeće iz Mostara letovi za Palma de Mallorcu, London, Lisabon…

Aviokompanija “Eurowings” započet će letove iz Mostara 16. maja 2018. godine, a letjet će se dva puta sedmično u Düsseldorf i Stuttgart. Prvi let bit će za Düsseldorf, za koji će biti uspostavljeni letovi srijedom i nedjeljom, dok će letovi za Stuttgart biti srijedom i subotom.

“Cijena aviokarte odnosno jednosmjernog leta će biti od 39,99 eura”, rečeno je prije par mjeseci na konferenciji u Mostaru povodom dolaska njemačkog avioprijevoznika u grad na Neretvi. 

Aviokarte za linije Mostar-Dusseldorf, kao i Mostar – Stuttgart puštene su u prodaju već u novembru, a počekom 2018. godine Eurowings je Mostar povezao sa još nekim europskim destinacijama.

Naime, kako se može vidjeti na web-stranici Eurowingsa, iz Mostara će avioni letjeti direktno za Düsseldorf i Stuttgart, odakle će putnici dalje moći “uvezati” letove za nove destinacije, piše Bljesak.info.

Preko Düsseldorfa i Stuttgarta Mostarci će tako moći do španjske Palma de Mallorce, potom Londona i Lisabona, ali i njemačkih gradova Berlina, Hamburga i Hannovera.

Ostaje vidjeti hoće li Mostarci tradicionalno ljetovalište u Makarskoj zamijeniti pješčanim plažama Palma de Mallorce i Lisabona.

Oznake:

Najnoviji tekstovi

Pin It on Pinterest

Share This

Share!

Podjeli ovaj sadržaj sa prijateljima.