IT i Tehnologija

Tehnološki park “Intera” početkom marta otvara prvi coworking prostor u Mostaru


Tehnološki park “Intera” početkom marta otvara prvi coworking prostor u središtu Mostara, koji će se nalaziti u prizemlju zgrade “Ledara”. CODE Hub Mostar jedan je od četiri coworking prostora koja će se otvoriti u Mostaru, Tuzli, Zadru i Nikšiću kroz projekt CODE financiran iz Interreg IPA CBC Programme HR-BA-ME 2014-2020.

Prostor u Mostaru prostirat će se na više od 120 metara kvadratnih, a korisnicima će, osim osnovnih uvjeta za rad, pružati i mogućnost korištenja dvorane za sastanke, kuhinje i kutka za opuštanje. Dodatnu vrijednost prostoru će dati i networking događaji, savjeti stručnjaka s kojima Intera  surađuje dugi niz godina.

Dok se paketi ovakvih usluga u svjetskim coworking prostorima naplaćuju i do 500 eura mjesečno, u CODE Hub-u će biti besplatni sve do kraja 2019. godine, navodi su u priopćenju iz Tehnološkog parka “Intera”.

CODE Hub Mostar će svoja vrata otvoriti početkom marta uvrštavajući Mostar na svjetsku mapu coworking prostora. Kvaliteta, znanje, iskustvo, koje tim Intera posjeduje učinit će ovaj prostor idealnim za sve one koji su u potrazi za kutkom u kojem mogu ostvariti svoje ciljeve i snove, stoji u priopćenju.