Trgovina

Specijalna ponuda Porschea BH: Polo City i Golf City


“Ako biste morali da se oslonite na samo jedan automobil cijelog života, koji bi to automobil bio? Definitivno jedna od legendi naših ulica: Polo i Golf. Zbog toga Volkswagen nastavlja uspješnu priču svojih najprodavanijih modela uz posebne uslove finansiranja, akcijske cijene i City opremu. U saradnji sa Porsche Leasingom akcijski model Polo City u benzinskoj izvedbi 1.0 55 kW (75 KS) može biti Vaš uz mjesečnu ratu od 299 KM”, saopšteno je iz Porschea BH.

Golf City u benzinskoj izvedbi 1.0 TSI 81kW (110 KS) dostupan je uz mjesečnu ratu od 429 KM.

„Volkswagen je u Bosni i Hercegovini prepoznat po kvaliteti, sigurnosti i dugotrajnoj vrijednosti svojih modela. Zbog toga se Golf i Polo nalaze u samom vrhu popularnosti. Te činjenice bile su nam vodilja prilikom osmišljavanja ove ponude kojom smo željeli da građanima omogućimo što povoljniju kupovinu“, izjavio je Ismir Omeragić, brend menadžer za Volkswagen putnička vozila.

Formula specijalne ponude za Golf i Polo glasi: najbolja vrijednost za cijenu, niski troškovi održavanja, 4 godine garancije i sa minimalnom potrošnjom ostvarujete veliku uštedu.

Posjetite Volkswagen prodajne salone i informirajte se. Više informacija na: www.volkswagen.ba.