Tržišta i finansije

Novi stambeni kredit ASA Banke


Kupovina stambenog prostora je jedna od najvažnijih odluka u životu. Nastojeći pomoći klijentima prilikom donošenja ovakve odluke, ASA Banka, kao domaća banka koja poznaje potrebe klijenata, predstavlja novi proizvod – Savršen stambeni kredit, saopšteno je iz ove banke.

Proizvod je nastao kao odgovor na sve izazove sa kojima se građani suočavaju prilikom realizacije stambenog kredita. Tako novi stambeni kredit ASA Banke nudi do 300.000 KM, od čega je čak i do 20% dostupno u gotovini, što predstavlja idealnu priliku za opremanje i uređenje stana, kuće ili poslovnog prostora, za što klijenti često ne mogu koristiti sredstva klasičnog stambenog kredita. I najbitnije, kod nove kreditne ponude, jeste i to da je kamatna stopa smanjena na 3,49%, EKS 4,05%, dok je rok otplate produžen do maksimalnih 30 godina.

ASA Banka kontinuirano radi na modernizaciji usluga, te razvoju i usavršavanju proizvoda kroz proces istraživanja stvarnih potreba klijenata. Rezultat tih napora je niz pogodnosti kojima je pažljivo optimizirana svaka ponuda. Tako novi stambeni kredit klijentima donosi dodatne mogućnosti u vidu novih i atraktivnih opcija: „Želim pauzu” i „Želim brže”. Opcija ”Želim pauzu” klijentima pruža odmor od otplate kredita u periodu kada je kućni budžet pod dodatnim ili nepredviđenim opterećenjem. Omogućili smo klijentima da lakše prebrode odlazak na more, početak školske godine i slične izazove za kućni budžet. Ovom opcijom, klijenti imaju mogućnost da pauziraju plaćanje jedne rate kredita u toku godine. Aktiviranjem opcije „Želim brže”, možete skratiti period otplate, te na taj način, bez naknade, smanjiti ukupan trošak kamate i do 50%.

”Svjesni smo da je težnja svakog pojedinca imati život krojen po svojim mjerama. Zbog toga smo željeli ponuditi upravo takav kredit, prilagođen današnjem tempu života klijenata, produžen baš koliko treba, ubrzan ili pauziran. Naš savršen kredit namijenjen je za kupovinu ili adaptaciju stambenih prostora, kao i refinansiranje postojećih stambenih kredita kod drugih banaka. Domaća smo banka koja svojim klijentima želi osigurati najbolje usluge i biti pouzdan partner u ostvarenju njihovih planova, ciljeva i želja”, izjavio je Samir Mustafić, predsjednik Uprave ASA Banke.

A kako nastaje Savršen proizvod, pogledajte u novom video spotu.