Novosti

Poslovna mreža Raiffeisen banke bogatija za još jednu poslovnicu


Raiffeisen banka svečano je otvorila novu poslovnicu u Maglaju.

“Zadovoljstvo mi je što nastavljamo sa širenjem zaista razgranate poslovne mreže, te što su naše usluge od sada klijentima dostupne i na području Maglaja. Poslujući u doba značajnog tehnološkog napretka, aktivno radimo na razvoju digitalnih servisa, ali pri tome ne zanemarujemo ni poslovnice koje za klijente najčešće predstavljaju prvu tačku kontakta s bankom”, kazao je predsjednik Uprave Raiffeisen banke Karlheinz Dobnigg.

Otvorenjem poslovnice u Maglaju, poslovna mreža Raiffeisen banke na bh. tržištu broji 98 poslovnica. Tim uposlenika kojim rukovodi Nermina Kaknjašević će svakodnevno raditi na tome da na efikasan i optimalan način odgovori na sve upite klijenata.

Poslovnica je smještena u savremenom prostoru na adresi Ilijasa Smajlagića 1, a svoje će usluge klijentima pružati radnim danom od 08.00 do 16.00 sati te subotom od 08.00 do 13.00 sati. U okviru poslovnice je dostupan i Cash Point bankomat putem kojeg pravna i fizička lica mogu izvršiti uplatu novca na svoje račune, saopćeno je iz Raiffeisen banke.