Novosti

Kompanije iz BiH i regije na najvećem ovogodišnjem sajmu iz oblasti prozora, vrata i fasada


U periodu od 21-24. marta 2018. godine održava se najveći ovogodišnji sajam iz oblasti prozora, vrata i fasada. Sajam Fensterbau Frontale se organizuje u Nirnbergu svake dvije godine, gdje se arhitekti i metaloprerađivači informišu o novim profilnim sistemima, mašinama, sigurnosnim tehnikama i mnogim drugim elementima.

I ove godine, AluKönigStahl je omogućio velikom broju partnerskih firmi iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Albanije i Kosova da prisustvuju sajmu u cilju boljeg poslovanja i umrežavanja domaćih firmi s inostranim kompanijama.

Predstavnici AluKönigStahl-a će pripremiti obilazak i upoznavanje s najkvalitetnijim brendovima na tržištu vrata i prozora, kao što je Schüco brend u segmentu PVC sistema i Warema brend u segmentu zaštite od sunca.

Poznati brendovi garantiraju asortiman visokog kvaliteta, koji se neprestano usavršava i prilagođava kako trendovima u arhitekturi, tako i građevinskim propisima. Njihovi metaloprerađivački partneri, sa svojim inženjerima i tehničarima su spremni na usvajanje novih tehnologija i metoda. Raduju se budućim projektima partnerskih firmi iz Bosne i Hercegovine i regije.