Novosti

Priznanje “Zlatni žir” dodijeljeno kompaniji Ećo company


Kompanija Ećo Company osvojila je priznanje “Zlatni žir” za uspješan nastup na Međunarodnom sajmu namještaja i unutarnjeg uređenja INTERIO, koje mu je dodjelio web portal za namještaj  Furniturewood.ba. “Srebrni žir” pripao je kompaniji “Sinkro”, a “Bronzani žir“ dobila je firma “Barbara Mebl”.

Sajam INTERIO 2018, koji je održan sredinom ovog mjeseca u sarajevskoj Skenderiji, oborio je rekord po posjećenosti, sa 30.000 posjetilaca.

Centar Skenderija je uz pomoć Privredne komore FBiH, Vanjskotrgovinske komore BiH, udruženja proizvođača namještaja Drvni klaster “Namještaj i drvo” i web portala za namještaj Furniturewood.ba uspio sajam podići na mnogo viši nivo u odnosu na prošlu godinu. U tih pet dana ostvaren je pozitivan feedback od svih izlagača koji su prezadovoljni posjetom i zainteresovanošću posjetilaca, rečeno je Feni u PKFBiH.

Sajam je posjetilo i dosta poslovnih ljudi iz regije, ali iz Grčke, Turske, Albanije, Ujedinjenih Arapskih Emirata i drugih zemalja radi sklapanja novih poslova.

U Centru Skenderija su spremni da i dalje investiraju u širenje prostora da bi Skenderija unaprijedila svoj imidž sajamskog centra.

Sajam INTERIO, 35. po redu, ponudio je posjetiteljima proizvode 100 izlagača, a održan je od  14. do 18. marta ove godine.