Lifestyle

Bruce Willis postao zaštitno lice energetskog pića HELL ENERGY


Jedna od najvećih svjetskih zvijezda akcijskih filmova ikada, Bruce Willis, pristao je da bude zaštitno lice najpoznatijeg mađarskog energetskog pića. Naime, jedna od najpoznatijih američkih zvijezda sklopila je ugovor s HELL-om te na taj način povezala svoje ime s brandom. TV reklama s  Bruce Willisom počet će s emitiranjem 2. aprila u Mađarskoj i nekoliko drugih zemalja širom svijeta, uključujući i Bosnu i Hercegovinu.

Brend HELL ENERGY ostvario je prekretnicu postavši prvim mađarskim brendom koji ima ugovor o oglašavanju s holivudskom zvijezdom A-liste, Bruce Willisom. Ovaj ugovor je jedinstven kako za HELL, tako i na nacionalnom nivou, budući da nijedna druga kompanija u Mađarskoj do sada nije ostvarila saradnju s trenutno aktivnom i planetarno poznatom hollywoodskom zvijezdom.

“HELL ENERGY predstavlja dinamičnu energiju, snagu i kvalitet. Upravo zato nam je i trebao neko ko u sebi ima sve ove karakteristike. Kada smo počeli s pripremom projekta, razmišljali smo o nekoliko osoba, a na kraju smo izabrali Brucea Willisa – poznat je širom svijeta, a njegovo ime je garancija za najbolji kvalitet”, poručio je Péter Pantl, direktor marketinga kompanije HELL ENERGY, dodavši: “Kampanja s ovom zvijezdom istovremeno će krenuti u gotovo 50 zemalja širom svijeta uz korištenje svih mogućnosti koje pruža današnja komunikacija  – 360 stepeni te društveni mediji. Osim toga, osigurat ćemo i postere s Bruceovim likom, u prodavnicama, kako bi bili vidljivi kupcima.”

Inhouse ideja za okruženje u kojem je reklama snimljena, u centar stavlja brand i zvijezdu, ostavljajući za sobom prethodne stereotipe o energetskim pićima, poput brzih automobila, brzine ili ljudi koji se zabavljaju. Nakon inicijalne ideje, imali su mnoštvo konsultacija i priprema, a sve to je rezultiralo snimanjem reklame u New Yorku, početkom 2018. Reklama s Bruce Willisom počet će s emitiranjem 2. aprila. U Bosni i Hercegovini moći ćete je vidjeti u programu FTV, RTRS, Pink BH, Hayat, OBN i TV Mreže.

HELL ENERGY, 100% proizvođač energetskih pića iz Mađarske, trenutno proizvode plasira na tržišta gotovo 50 zemalja. Dnevno proizvede 4,5 miliona limenki bezalkoholnih pića u fabrici u gradu Szikszó. Uz proizvodne pogone u skladu sa svjetskim standardima i inovacije, HELL je tokom poslednjih 10 godina stvorio vlastitu priču o uspjehu i sada se smatra jednim od najvećih svjetskih brendova za piće.