Tema u fokusu

NLB Banka: U planu proširivanje mreže poslovnica


NLB Banka u narednom periodu planira proširivanje mreže poslovnica kako bi klijentima osigurala veću dostupnost i pristupačnost uslugama banke.

U prošloj godini NLB je otvorio nove poslovnice u sarajevskom naselju Dobrinja, te u Mostaru na Rondou.

„Želimo povećati broj poslovnica i renovirati postojeće, u cilju osnaženja i unapređenja odnosa sa klijentima. Mi želimo  da se naši klijenti osjećaju ugodno i sigurno u našim poslovnicama i naravno da budu zadovoljni profesionalnim pristupom naših zaposlenika, kao i inovativnim i savremenim uslugama.“, naglašavaju iz banke.

Na području Federacije BiH, NLB Banka posluje putem  39 poslovnica u kojima svojim klijentima omogućava lično savjetovanje, otvaranje svih vrsta računa, ugovaranje oročenja ili drugih oblika štednje, kredite,  mjenjačke poslove, kao i sve ostale bankarske usluge uz ljubazno i profesionalno osoblje.

Budući da NLB Banka  kontinuirano, već dugi niz godina bilježi profitabilan rast i uzimajući u obzir da je prethodna godina bila najprofitabilnija do sada i da je ostvaren značajan rast u svim segmentima poslovanja, i ove godine će nastojati nastaviti istim tempom.

Primaran cilj NLB Banke i u narednom periodu ostaje zadovoljstvo klijenata, koje će Banka nastojati ostvariti kreiranjem dodatne vrijednosti za klijente, nudeći im jedinstvene, kvalitetne i cjenovno prihvatljive usluge

Iz banke navode da će kontinuirano raditi na unapređenju prodajnih procesa i investicijama. „Svoje klijente ćemo i u ovoj godini obradovati nekim novim ponudama. Cilj nam je, svakako, i povećati bazu klijenata što će pozitivno uticati na  poslovanje Banke“, naveli su.