Novosti

NOA širi poslovanje: Najluksuzniji restoran u BiH otvara svoja vrata


“Najluksuzniji restoran u Bosni i Hercegovini biće otvoren na 700 metara kvadratnih na vrhu poslovne zgrade Capital Tower na Otoci. Sazrelo je vrijeme da BiH dobije luksuzne restorane a ovaj će u BiH donijeti potpuno novi koncept ugostiteljstva”, izjavio Nermin Hubić, direktor NOA d.o.o, članice NOA Grupacije.

Kompanija će u Sarajevu otvoriti ukupno 4 nova restorana, konceptualno ista ali sa različitom vizualizacijom i ponudom.

“Dva restorana biće otvorena u poslovnom centru Capital Tower gdje smo zakupili prostor od 700 metara kvadratnih, kompletan 15. i 16. sprat, a na vrhu zgrade biće smještena i bašta. U prizemlju smo zakupili dodatnih 200 metara kvadratnih. I kompletan plato ispred zgrade biće pretvoren u baštu. U prizemlju će se nalaziti lounge bar a na vrhu će biti najluksuzniji restoran u Bosni i Hercegovini”, najavljuje Hubić.

Ugostiteljski objekti biće brendirani kao NOA cafei i restorani. U toku je opremanje prostora u Capital Toweru a u kompletno opremanje ova dva restorana biće uloženo blizu 700.000 KM. Do sada je završen veći dio radova, preostaje opremanje enterijera, opreme i uređenje bašti.

“Našim gostima ponudićemo potpuno novi koncept usluge. Od serviranja, jelovnika – izbora jela i pića, atmosfere… Želimo sa jedne strane napraviti ambijent u koji možete dovesti bilo koju poslovnu delegaciju i imati uslugu na vrhunskom nivou a sa druge želimo imati prostor u kojem će biti opuštena atmosfera i u koji se ljudi neće bojati doći”, kaže Hubić.

Iako je restoran zamišljen kao najviši nivo luksuza, cijene će biti pristupačne, prenosi Biznisinfo.ba.