Novosti

Mepas Mall utrka u štiklama: Trčimo za zdravlje žena


U subotu, 28. aprila 2018. na platou Mepas Malla bit će održana prva Mepas Mall Utrka u štiklama, pod sloganom „Trčimo za zdravlje žena“ s početkom u 12:00 sati. Pod generalnim pokroviteljstvom najvećeg maloprodajnog lanca obuće u BiH “Planeta obuće” održat će utrka posvećena svim ženama, a takmičarke će imati priliku pokazati vještinu trčanja na potpeticama minimalne visine osam centimetara.

Planet obuća i Mepas Mall pobrinuli su se da takmičari, uz odličnu zabavu, uživaju i u vrijednim nagradama. Najbržu takmičarku očekuje nagrada u vrijednosti 1000KM koja uključuje novčanu nagradu od 500 KM + poklon bon od 500 KM u trgovini Planet obuća, a za drugo i treće mjesto također su osigurane vrijedne nagrade.

Program za takmičarke utrke kreće već u 11:30 sati, kada će se održati zagrijavanje i podjela startnih brojeva. Ljubav prema potpeticama i odlične nagrade svim damama će zasigurno biti velika motivacija za sudjelovanje u utrci, a svim posjetiteljima odlična prilika za zabavu i podršku humanitarnog događaja. Uz DJ-a, plesne skupine i bogati zabavni program na platou centra, članice udruženja Novi Pogled nosit će modnu reviju novih kolekcija Planeta obuće i zakupaca centra, i na taj način napraviti još jedan korak u podizanju svijesti o važnosti podrške i pomoći oboljelim ženama od raka dojke i drugih malignih oboljenja i njihovim porodicama.