Novosti

Svečano otvoren Inhoreca Confest u Sarajevu


U organizaciji marketing agencije “Altermedia”, a pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Kantona Sarajevo danas je u sarajevskoj Skenderiji svečano otvoren Inhoreca Confest.

Manifestacija je prilika predstavljanja predavača koji će u sklopu dvodnevnog programa prenijeti svoja iskustva, te prezentovati trendove i moguće inovacije u ovom segmentu, pored okupljanja izlagača koji aktivno sudjeluju u Horeca industriji. Prezentacije i degustacije proizvoda više od 50 izlagača su također dostupni posjetiocima manifestacije.

Posebna tema ovogodišnjeg sajma je predstavljanje nekih od najvećih domaćih i regionalnih kompanija i turističkih zajednica, te upoznavanje sa najsavremenijim proizvodima i uslugama, trendovima u načinu poslovanja, snabdijevanju i funkcionisanju hotela, restorana i ostalih ugostiteljskih objekata.

Lukša Jakobušić, vlasnik Hotela ONE Suite iz Dubrovnika, koji je od strane International Hospitality Awards proglašen za najbolji novootvoreni hotel u istočnoj i centralnoj Evropi jedan je od stručnjaka koji je na pomenutoj manifestaciji govorio o primjerima pozitivne prakse čiji je naglasak bio odgovor na pitanje “kako izgraditi svoj hotel“.

Osim pomenutog, prvi dan manifestacije je prilika za promociju uspješnih kompanija i brendova bez kojih hospitality industrija ne bi ni postojala.