Novosti

Privredna komora Republike Srpske dobila Veliku zlatnu medalju


Privredna komora Republike Srpske je u Novom Sadu dobila prestižno priznanje Novosadskog sajma – Veliku zlatnu medalju u kategoriji “Dobar dizajn”.

Velika zlatna medalja osvojena je za integrirani oblik kreativnog nastupa Privredne komore Republike Srpske na 85. međunarodnom poljoprivrednom sajmu, a isto priznanje pripalo je i Goranu Bartuli, autoru dizajna. Prestižno priznanje primio je saradnik u Privrednoj komori Dragan Šepa.

Ovo je veliko priznanje Privrednoj komori, tim više jer je osvojeno na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, najvećoj sajamskoj smotri agrara i agrobiznisa u cventralnoj i jugoistočnoj Evropi. Drago mi je, takođe, da je velika sajamska kuća Novosadski sajam prepoznala naše napore da se na toj manifestaciji predstavimo u najboljem svjetlu”, rekao je Šepa.

On je dodao da je Privredna komora Republike Srpske tradicionalni učesnik Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, a prema njegovim riječima, štand Privredne komore Republike Srpske na Poljoprivrednom sajmu bio je izuzetno dobro posjećen.

Na štandu Privredne komore Republike Srpske nastupilo je osam firmi, a više njih je na velikoj manifestaciji dobilo visoka priznanja.