Investicije

Hifa Petrol u Lukavici otvorila 30. maloprodajni objekat


Rebrendirana, 30. pumpa Hifa Petrola, otvorena je u naselju Lukavica u ulici Vojvode Radomira Putnika.

U sastavu modernog maloprodajnog objekta Hifa Petrola, pored visokokvalitetnih HPLUS goriva vrhunskih perfomansi, nalazi se brendirana trgovina „HP SHOP“, vlastita linija motornih ulja HG Line, i široki asortiman robe po vrlo povoljnim cijenama.

‘’Otvaranjem maloprodajnog objekta u Lukavici, broj Hifa Petolovih pumpi zaokružen ja na 30. Prošla godina je bila jedna od najuspješnijih godina u poslovanju Hifa Petrola, i u 2018. nastavljamo sa tim trendom i nastojimo ostvariti još bolje poslovne rezultate u misiji pružanja vrhunski kvalitetne usluge i distribucije proizvoda koji ispunjavaju visoke standarde kvaliteta, sa ciljem što boljeg zadovoljenja potreba kupaca, dobavljača i uposlenih’’, istaknuo je Muharem Ahmetlić, zamjenik direktora Hifa Petrola.

Po Hifa Petrolovoj dugogodišnjoj tradiciji, povodom otvaranja pumpe prvih 250 kupaca bit će nagrađeni sa gratis gorivom u vrijednosti od 20 KM i prigodnim poklonima. Radno vrijeme ove benzinske pumpe je 0-24, a direktno je obezbijeđeno šest novih radnih mjesta, te kompanija Hifa Petrol trenutno upošljava preko 350 radnika.