Tema u fokusu

Eldžam trade se pokazao kao poželjan partner za saradnju


Eldžam trade d.o.o. osnovan je 1996. godine u Sarajevu i od tada uspješno radi i teži da svojim znanjem, kvalitetom i kreativnošću ispuni zahtjeve tržišta u rangu – kako malih i srednjih, tako i velikih tiraža.

Primarni cilj kompanije je da se kupcima osiguraju sve potebne informacije o uslugama koje pružaju, a glavne odlike ove firme su kvalitet i poštovanje dogovorenih rokova.

”Naša primarna djelatnost je digitalna štampa. U mogućnosti smo da ponudimo široki spektar proizvoda. Možemo se pohvaliti da smo stekli povjerenje respektabilnih firmi na bh. tržištu i da njegujemo dobar i profesionalan odnos, trudeći se da ponudimo brzinu, preciznost i inovativnost”, kazala je direktorica Džida Bogućanin.

Iako je za kompaniju  Eldžam Trade sam početak osnivanja i rada bio jako težak, ipak je uspjela zadobiti povjerenje kupaca i poslovnih partnera, te postati bonitetno pouzdana kompanija u BiH.

”Dvije godine uzastopno dobitnici smo certifikata Pouzdanost što potvrđuje da izmirujemo svoje obaveze i da radimo odgovorno i profesionalno, te da smo poželjan partner za saradnju. Zahvaljujemo se LRC-u i Poslovnim novinama što su identifikovali uspješne i odgovorne firme, kako bismo mogli da se lakše uvezujemo i da učinimo naše poslovanje još boljim”, istaknula je Bogućanin.