Tema u fokusu

Grand Trade gradi novu viziju vašeg življenja!


Kompanija Grand Trade d.o.o. osnovana je 1996. godine sa sjedištem u Banjoj Luci, a osnovna djelatnost preduzeća je projektovanje i izgradnja stambenih i poslovnih objekata.

U prvom kvartalu 2015. izgradili smo poslovnu zgradu ukupne površine oko 20.000 m2 neto poslovnog prostora i oko 12.000 m2 garažnog prostora u tri etaže. Trenutno gradimo tri objekta, jedan poslovni zatim stambeni, kao i shopping mol sa hipermarketom na istoj lokaciji. Planirano je da to bude jedinstveni kompleks sa podzemnim garažama koje se spajaju kompleks zgrada u jednu cijelinu”, rekao je Renato Radišić, direktor Grand Tradea.

Konkurencija na tržištu je jaka, ali u banjalučkoj kompaniji svjesni su svojih kvaliteta i prednosti u odnosu na druge.

”Ono po čemu su naši objekti prepoznatljivi jeste strukturalna i alubond fasada koja daje futuristički i moderan izgled zgradama. Naš cilj je da u budućnosti izgradimo jedinstveni kompleks zgrada koji će činiti da u samom centru grada nastane novo naselje sa modernim dizajnom zgrada u sklopu kojeg će biti poslovne, stambene, hotelske i komercijalne zone sa zajedničkim garažnim prostorom”, zaključio je Radišić.