Tema u fokusu

Pamuk d.o.o. pouzdan partner i u 2018. godini


Pamuk d.o.o. iz Sarajeva je firma koja pruža niz profesionalnih usluga prilagođenih potrebama kupca. Štamparske usluge su jedne od njih. Printanje flyera, vizit kartica, brošure, knjige u malom tiražu, plakata samo su dio ponude.

Profesionalni tim ove firme omogućava da se vaše ideje, potrebe i zahtjevi realiziraju kvalitetno uz obavezno poštivanje dogovorenih rokova. Njihovi zadovoljni klijenti, njihovi su najbolja preporuka, ali i motiv za kontinuirano usavršavanje. Upravo su potrebe njihovih stalnih klijenata razlogom proširenja štamparskim usluga.

Naime, u nastojanju da klijentima pruže kompletan asortiman usluga iz oblasti digitalne štampe i izrade promotivnih materijala na jednom mjestu, svoju inicijalnu ponudu su obogatili graverskim uslugama sa novim mašinama.

Savremenim mašina i obučenim uposlenicima spremni su opravdati ukazano povjerenje njihovih klijenata i odgovoriti i najzahtjevnijim upitima.

Ako želite sa svojim klijentima iskomunicirati poruku preko reklamnog materijala koji zahtjeva graviranje i sublimaciju na različite materijale, pripremit će optimalno rješenje za vas.

“Cilj nam je da birajući firmu Pamuk kao svog partnera iz oblasti digitalne štampe i izrade promotivnih materijala izbjegnete stres oko štampanja reklamnih materijala, da budete sigurni u kvalitet usluge i u konačnici da vaši krajnji korisnici budu zadovoljni materijalima kojima ćete predstaviti svoju kompaniju, a jedan od bitnih faktora u tome jeste i profesionalno odrađena štampa tih materijala”, navode iz ove kompanije.

Pouzdanost je jedna od najvažnijih kategorija za stabilan rast i razvoj poslovanja firmi u Bosni i Hercegovini. Prema analizama LRC-a iz Sarajeva u našoj zemlji je tek 12 posto bonitetno pouzdanih kompanija, a među njima je Pamuk d.o.o. Sarajevo. Priznanje Bonitetne zvijezde kompanija Pamuk d.o.o. je dobila na konferenciji pouzdanost 2017. godine, a nominovani smo za istu i u ovoj 2018. godini.

Također, još jedan od bitnih aspekta njihovog poslovanja jeste društvena odgovornost.

Pamuk d.o.o. Sarajevo je primjer uspješnog modela socijalnog poduzetništva. Firma je osnovana sa ciljem zapošljavanja osoba sa invaliditetom i njihovog profesionalnog osposobljavanja i usavršavanja. Cilj nam je uključiti osobe sa invaliditetom u radni proces i omogućiti im jednake šanse za zapošljavanje, te unaprijediti njihova znanja i vještine kako bismo bili konkurentni na tržištu rada.

“Naši klijenti, sarađujući sa Pamuk d.o.o, svome poslovanju daju notu društvene odgovornosti, pružaju mogućnost invalidnim osobama da ostvare svoj puni potencijal na obostrano zadovoljstvo”, navode.