Tema u fokusu

ŽAD: Gdje drugi vide problem, mi vidimo priliku


ŽAD poduzeće sa sjedištem u Kiseljaku, predvođeno timom mladih, motiviranih i uspješnih ljudi, kroz proteklih pet godina aktivnog poslovanja i prisutnosti na tržištu Bosne i Hercegovine, kvalitetnim radom i pristupačnim cijenama, profiliralo se kao lider među dobavljačima uredskog i potrošnog materijala, školskog pribora, sredstava za čišćenje i održavanje higijene, informatičke opreme, usluge štampe, grafičke pripreme, web dizajna, digitalnog marketinga, potpune IT podrške te razvoja i implementacije ideja putem online platformi za potrebe državnih institucija i svih poslovnih subjekata.

”Svaka nova poslovna godina za ŽAD je uspješnija od one prethodne! Zadovoljstvo svih klijenata s kojima surađujemo je prioritet našeg djelovanja”, istaknuli su iz ove kompanije.

Šta je to što vas izdvaja u odnosu na konkurenciju?

”Odlikuju nas znanje, iskustvo i predan rad u odnosima s kupcima i korisnicima naših usluga kojima osiguravamo fleksibilne uvjete za ostvarenje produktivne suradnje u svim poljima naše djelatnosti.”

Koji su najčešći problemi s kojima se susrećete u poslovanju?

”Gdje drugi vide problem, mi vidimo priliku. Stoga, sve prilike su dobrodošle!”

Možete li izdvojiti projekt na koji ste posebno ponosni?

”Ponosni smo na sve ljude s kojima svakodnevno komuniciramo i surađujemo. Jer za nas, ljudi su ti koji pokreću projekte, stvaraju prilike, realiziraju ideje i donose uspjeh.”

Kakvi su vam planovi u skorijoj budućnosti?

”BUDUĆNOST JE SADA. Plan je uvijek isti; stalna briga o kupcima/korisnicima te brza, pouzdana i kvalitetna usluga. Razvijanje poslovanja i proizvodnih programa koji će zadovoljiti potrebe svih naših klijenata. Odgovoran rad na smanjenju kompleksnosti i povećanju efikasnosti u cilju kreiranja i održavanja poslovnog uspjeha”.

ŽAD kompaniju možete kontaktirati putem telefona na broj 387 (0)30 879 899 ili preko e-maila: [email protected]), a o uslugama dodatno se možete informirati putem zvanične internet stranice www.zad.ba.

(Razgovarao: Alen MEHANOVIĆ)