TITANS d.o.o. svojom pouzdanošću osvojio i tržište SAD-a

TITANS d.o.o. svojom pouzdanošću osvojio i tržište SAD-a

TITANS d.o.o. postoji od 2011. godine i ima jednu od vodećih pozicija u regiji kad je riječ o digitalnom marketingu i svim ostalim uslugama vezanim za digitalno poslovanje jedne kompanije.

Za Poslovne novine govorio je Sanel Delić, direktor kompanije koja će 28. novembra preuzeti svoju ”Zvijezdu bonitetne pouzdanosti”, koja je potvrda uspješnog, transparentnog i odgovornog poslovanja.

Koliko ste zadovoljni poslovanjem u godini koja je na izmaku?

”Veoma sam zadovoljan poslovanjem u tekućoj godini koja prati rezultate iz 2015. i 2016. Posebno sam ponosan da nam je ovo treća godina zaredom da smo svrstani u sami vrh bonitetno pouzdanih kompanija u BiH, što je posebna satisfakcija za mene i moj tim.”

Kakva je struktura vašeg radnog kadra?

”Radi se o veoma iskusnom, organizovanom i kreativnom timu koji ima jasno definirane zadatke i odgovornosti. Posebna pažnja je posvećena učenju novih vještina i usavršavanju postojećih. Također, pažnja je fokusirana na to da tim ima fleksibilno radno vrijeme, slobodne vikende, redovne i dobre plaće i bonuse kako bi bio odmoran za kreativan i zahtjevan mentalni rad.”

Šta je to što vas izdvaja u odnosu na konkurenciju?

”Izdvaja nas ogromno iskustvo u ovoj oblasti i provjereni rezultati na jednom od najtežih, najvećih i najkompetentnijih tržišta , tržišta SAD-a i ostalih država engleskog govornog područja. Preko 95 posto prihoda dolazi sa ovih tržišta.”

Koji su najčešći problemi s kojima se susrećete u poslovanju?

”Od onih trivijalnih, kao što je brzina interneta u Bosni i Hercegovini, do onih izuzetno kompleksnih kao što je novi Google algoritam. Međutim, mi svaki veliki problem gledamo ujedno kao i najveću priliku da budemo bolji, konkurentniji i korak ispred.”

Možete li izdvojiti projekt na koji ste posebno ponosni?

”Ne. Svaki veliki projekt je po težini i izazovima jedinstven na svoj način, a svaki taj uspješan projekt iza kojeg stoje hiljade sati našeg rada i truda je poseban sam za sebe, i za mene i za moj tim.”

Kakvi su vam planovi u skorijoj budućnosti?

”U 2019. godini nekoliko projekata biće vezano za e-commerce. Također, jedan od projekata je pronaći zainteresirane i uspješne firme iz Bosne i Hercegovine koji imaju svoje proizvode i usluge, a nemaju razvijeno digitalno poslovanje i nemaju vremena za to jer su fokusirani na poslovanje i razvoj svojih proizvoda. Radilo bi se o jednoj pravoj simbiozi gdje bi se te firme mogle fokusirati na svoje proizvode, usluge i poslovanje, a mi na njihovu kompletnu digitalnu stranu priče od digitalnog marketinga do njihovog kompletnog digitalnog poslovanja bilo da prodaju svoje proizvode u BiH, ili u inostranstvu. Sve kompanije koje su zainteresirane za ovaj projekt mogu se javiti na email: sanel@titan.ba sa svojim konkretnim prijedlozima”.

(Razgovarao: Alen MEHANOVIĆ)

Najnoviji tekstovi

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pin It on Pinterest

Share This

Share!

Podjeli ovaj sadržaj sa prijateljima.