Novosti

Uspješno održan seminar ‘Kako pridobiti nove kupce online’


Proteklog vikenda u Domu mladih Skenderija, u Sarajevu, agencija za digitalni marketing Paradox organizovala je seminar na kojem su učesnici imali priliku upoznati se s najnovijim trendovima iz domene digitalnog marketinga, naučiti kreirati uspješne digital marketing strateške kampanje, te cjelokupni proces kreiranja jedinstvenog prodajnog sadržaja.

Seminaru su prisustvovali poduzetnici, marketing i sales manageri renomiranih domaćih kompanija, kao i studenti i individualci koji su željeli steći napredna znanja i vještine digitalnog marketinga.

Pored teorijskih i praktičnih znanja kako isplanirati, pripremiti i lansirati profitabilne digital marketing kampanje, koje je prezentovao predavač Faris Biogradlić, seminar je bio vrlo interaktivan. Polaznici su imali priliku učestvovati u brojnim mini radionicama, razmijeniti mišljenja, te predstaviti drugima svoje biznise.

,,Iskreno se zahvaljujemo svim učesnicima na aktivnom sudjelovanju i ugodnom druženju na seminaru, te se nadamo da smo uspjeli prenijeti znanje i približiti značaj digitalnog marketinga za efektivnije i profitabilnije poslovanje’’, istakao je Biogradlić.

Zbog velikog interesovanja, Paradox namjerava nastaviti s edukacijama i seminarima iz oblasti digitalnog marketinga u cijeloj BiH i u regionu.