Novosti

Naučite trikove koje koriste dva posto najboljih lidera u svijetu


Balkan Leadership Akademija 7. decembra u Swissotelu Sarajevo organizuje svoj prvi seminar ”Postanite bolji lider i komunikator”.

Prvi put okupljaju stručnjake iz regiona koji su dokazani eksperti u komunikaciji i liderstvu. Lideri i edukatori koji će prenositi svoja iskustva i znanja na seminaru su Selma Prodanović, međunarodno nagrađivana poduzetnica i savjetnica, Larisa Halilović koja aktivno radi na jačanju ljudskih potencijala u komercijalnom, vladinom i nevladinom sektoru i Nedim Tarakčija, pokretač Balkan Leadership Akademije, internacionalni poduzetnik, dokazani poslovni rukovodilac, aktivni motivacioni govornik i leadership coach.

Sposobnost preciznog i jasnog komuniciranja od velike je važnosti u poslovnom svijetu. Biti uspješan komunikator znači efikasno prenositi sopstvenu viziju, a biti lider znači ostati motiviran u najizazovnijim životnim situacijama.

Kreativne vještine i stav lidera su neophodni za prilagođavanje stalnim promjenama i pronalasku inovativnih rješenja u vlasitoj izgradnji. Mi ulazimo u suštinu onog što znači biti lider – kakav stav ima lider, kako ostaje motivisan, kako pretvoriti problem u šansu, te zašto ljudi slijede viziju jednog lidera ili liderke?

Cilj Balkan Leaderhip Akademije je stvoriti edukativno i inspirativno poduzetničko okruženje koje omogućava puni razvoj intelektualnog, fizičkog, emocionalnog i duhovnog potencijala, te na taj način daje kolektivni doprinos vremenu u kojem živimo.

Misija Balkan Leadership Akademije je okupljanje coacheva, edukatora i eksperata iz cijelog regiona, kako bi aktivno prenosili znanje i vještine svim osobama koje žele napredovati u poslovnom i privatnom životu. To će postići upravo uz pomoć ovakvih seminara, s ciljem da polaznici dobiju konkretne savjete i korake, koje mogu pratiti kako bi bili uspješniji!

Na seminaru ”Postanite bolji lider i komunikator” coachevi će pokazati sve trikove koje koriste top predavači i komunikatori u svijetu, te polaznicima pružiti korake i zadatke pomoću kojih svako može postati postati bolji lider.

Putem linka Balkan Leadership Academy, možete se prijaviti na seminar.