U Zagrebu predstavljena zimska turistička ponuda Jahorine

U Zagrebu predstavljena zimska turistička ponuda Jahorine

Program manifestacije JahoriSki Retro opening, kojom će biti otvorena nova zimska turistička sezona na Jahorini, predstavljen je u Zagrebu.

JahoriSki Retro opening će biti održan od 13. do 16. decembra, predstavlja spoj modernog i retro prikaza doživljaja olimpijade ali i kulturog i umjetničkog života iz perioda 80-ih godina prošlog vijeka.

Na konferenciji za medije, u Zagrebu su novu turističku sezonu prezentirali voditeljica sektora korporativnih poslova Arriva travel Marina Pandurević, direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić, frontman grupe Crvena jabuka Dražen Žerić Žera, direktor Turističke organizacije Grada Istočno Sarajevo (TOIS) Igor Tošić i direktorica turističke agencije Arriva travel Tamara Černeka.

Direktor Ljevnaić je kazao da je program retro opening osmišljen da bi vratio turiste iz Hrvatske na Jahorinu, te da su sa TOIS-om proveli istraživanje kojeg muzičkog izvođača bi posjetioci iz svih ex YU zemalja voljeli da čuju i upravo grupa Crvena jabuka je bila želja svih.

Ljevnaić je dodao da se Jahorina može pohvaliti dobro spremljenim stazama, izgrađenim sistemom za vještačko osnježavanje i da je ponovo prva u regionu pustila skijalište u rad, 29. novembra. Već prvog radnog vikenda imali su više od 2.000 skijaša.

Učesnici konferencije u Zagrebu izrazili su uvjerenje da će hrvatsko tržište prepoznati atraktivnost ski openinga na Jahorini.

Najnoviji tekstovi

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pin It on Pinterest

Share This

Share!

Podjeli ovaj sadržaj sa prijateljima.