Novosti

PROMO: Jeordie’s – Sve za muškarce na jednom mjestu


Jeordie’s je muški brend osnovan u Turskoj 2005. godine, a u Bosni i Hercegovini postao je poznat otvaranjem prve poslovnice u Sarajevu šest godina kasnije.

Jeordie’s je brend koji ima vlastitu proizvodnju u Turskoj i koji je uvijek ukorak s najnovijim trendovima. Svojim kupcima nudi širok asortiman, te mogućnost da muškarci pronađu sve na jednom mjestu – kako casuall, tako i klasične varijante, a sve to uz odličan kvalitet i pristupačne cijene.

Nakon uspješnog poslovanja 2011. godine sa samo tri poslovnice na teritoriji Bosne i Hercegovine, Jeordie’s je otvorio poslovnicu u Zagrebu. Naredni korak za Jeordie’s jeste omogućavanje svojim kupcima online prodaje, kao i Jeordie’s aplikacija, na osnovu koje će kupci uvijek imati mogućnost da prate novitete u kompaniji i da budu u toku sa najnovijim akcijama i ponudama.

Kvalitet usluge doprinio je velikom uspjehu u poslovanju, pa se Jeordie’s brand danas može pronaći na 28 lokacija širom regiona (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija i Slovenija). U narednim godinama planirano je otvaranje poslovnica u istočnoj i srednjoj Evropi, kao i novih poslovnica na teritoriji Balkana, a u budućnosti i širom svijeta.