Na Bjelašnici održan menadžerski turnir ‘R&S odbojka na snijegu 2019’

Na Bjelašnici održan menadžerski turnir ‘R&S odbojka na snijegu 2019’

Na olimpijskoj planini Bjelašnici održan je turnir “R&S odbojka na snijegu 2019”. Vodeći se sloganom “Olakšava posao”, kompanija R&S d.o.o. Sarajevo je svojim klijentima pružila priliku za sportske aktivnosti, međusobna druženja i promovisanje zdravog načina života.

Turnir je okupio učesnike iz 14 kompanija koji su imali priliku da pokažu svoje odbojkaške vještine na snježnoj površini. Učestvovale su ekipe iz sljedećih kompanija: Addiko Bank, BBI banka, BH Telecom, Centralna banka BiH, Intesa Sanpaolo banka, Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, Lutrija BiH, Međunarodni aerodrom Sarajevo, Perutnina Ptuj, R&S Sarajevo, Sarajevo osiguranje, Sberbank BH, UniCredit Bank i UNIQA osiguranje.

”Nama je izuzetno drago što smo u opuštenoj atmosferi okupili naše klijente i družili se sa njima. Prilike za ovakva okupljanja su rijetke i zadovoljstvo nam je što smo uspjeli da ga organizujemo. R&S, pored toga, podržava održavanje sportskih aktivnosti u cilju promocije zdravlja i zdravih životnih navika”, rekao je Kemal Selmanagić, generalni direktor kompanije R&S d.o.o. Sarajevo

Takmičari i posmatrači su uživali u utakmicama i svježem planinskom vazduhu. Svi posjetioci su imali priliku bodriti timove na  tribinama koje su postavljene samo za ovu namjenu.

Tim koji se najviše iskazao i osvojio prvo mjesto dolazi iz kompanije Intesa Sanpaolo Banka d.d. BiH, dok su drugo i treće mjesto osvojili timovi iz kompanija Addiko Bank i R&S Sarajevo.

”Sve super, organizacija odlična. Druženje odlično, puno zabave. Nadamo se da će se isto ponoviti naredne godine”, rekao je takmičar iz pobjedničke ekipe Murat Čengić.

Odbojkaški turnir je održan u okviru 14. Međunarodnog takmičenja menadžera u skijanju, tradicionalnog okupljanja menadžera sa zabavnim i sportskim sadržajima.

Već 23 godine, kompanija R&S Sarajevo  uvozi i distribuira kancelarijski materijal, uredski namještaj, promo materijal, higijenski pribor,  IT opremu.

Najnoviji tekstovi

Pin It on Pinterest

Share This

Share!

Podjeli ovaj sadržaj sa prijateljima.