Javni poziv za projekt razvoja tržišne poljoprivrede

Javni poziv za projekt razvoja tržišne poljoprivrede

USAID/Sweden Projekt razvoja tržišne poljoprivrede II (FARMA II) poziva kvalificirane pružatelje usluga poslovnog razvoja i organizacije proizvođača da dostave zahtjeve za dodjelu bespovratnih sredstava za pružanje usluga obuke, savjetodavne i druge stručne potpore, te na taj način doprinesu jačanju konkurentnosti poljoprivrednog sektora.

USAID i Vlada Švedske stavili su putem FARMA II projekta organizacijama iz sektora poljoprivrede na raspolaganje dodatni grant fond u vrijednosti od tri milijuna američkih dolara, a vrijednost pojedinačne aplikacije predviđena je u rasponu od minimalno 2.000 američkih dolara do maksimalno 50.000 američkih dolara, objavljeno je na internetskim stranicama Vlade Posavske županije.

Zahtjevi moraju biti dostavljeni elektronski, putem e-mail adrese grants@farmabih.ba i u tiskanoj formi u ured USAID/Sweden FARMA II projekta u Sarajevu, do 16 sati, na dan 19. travnja 2019. godine.

USAID/Sweden FARMA II će organizirati informativne sastanke na kojima će se zainteresiranim organizacijama pružiti sve informacije i uputstva za podnošenje zahtjeva za bespovratna sredstva.

Više informacija o projektu može se naći na internetskim stranicama Vlade Posavske županije.

Oznake:

Najnoviji tekstovi

Komentari (3)

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  1. Like

    Like!! I blog quite often and I genuinely thank you for your information. The article has truly peaked my interest.

    Reply

Pin It on Pinterest

Share This

Share!

Podjeli ovaj sadržaj sa prijateljima.