Tema u fokusu

PETROL COM – Sinonim za kvalitet i uspjeh u domenu informatičke tehnologije


Kompanija Petrol Com d.o.o. Mostar trenutno radi na održavanju hardwera i softwera B, projektiranju i izradi aktivnih i pasivnih LAN mreža, rezervnim sistemima napajanja (UPS) renomiranog francuskog proizvođača Socomec, te održavanju Ingenico terminala za Konzum BiH.

Kompanija je usmjerena na pružanje cjelovitih poslovnih rješenja (infrastrukturna, komunikacijska, mrežna, te poslovna i aplikativna rješenja).

”Naš krajnji cilj je zadovoljan korisnik koji će na najbolji način iskoristiti informatičku tehnologiju te tako unaprijediti poslovanje uz naša rješenja, što su prepoznale mnoge kompanije u okruženju i čime smo dokazali da nismo samo kompanija kao druge u okruženju jer je nama stalo do klijenata, naših vjernih mušterija te garantujemo maksimalan kvalitet usluge uz povoljnu cijenu. Zadovoljstvo klijenata je naš najveći uspjeh”, istaknuli su iz menadžmenta kompanije.

Osnivač i direktor kompanije Vladimir Trninić, diplomirani inženjer elektrotehnike, iza sebe ima 35 godina iskustva u informatičko-telekomunikacijskim uslugama i poslovnim rješenjima. Specijalnost su mu prenosni i linijski sistemi RR, a specijalizaciju je završio u Teletra-Italija, Ericsson-Göteborg i Siemens München.

”Unaprijedite svoje poslovne rezultate. Obratite nam se s povjerenjem”, poručili su iz kompanije koja je kvalitetom rada i odgovornosti koju pruža svim svojim korisnicima postala sinonim za kvalitet i uspjeh.