Sutra podjela akreditacija za Sarajevo Business Forum 2019

Sutra podjela akreditacija za Sarajevo Business Forum 2019


Prije nekoliko dana u rad je puštena Sarajevo Business Forum službena aplikacija za mobilne telefone.

Mobilna aplikacija će omogućiti učesnicima da brzo i jednostavno dobiju informacije o najnovijim dešavanjima na Sarajevo Business Forumu koji se od 17. do 19. aprila održava u glavnom gradu BiH u organizaciji BBI banke,a pod pokroviteljstvom Predsjedništva BiH.

Mobilna aplikacija omogućava da učesnici saznaju sve o ovogodišnjim govornicima i sponzorima događaja, ali i da se međusobno uvežu i uspostave nove poslovne kontakte.

Aplikacija je dostupa preko App i Play trgovine na sljedećim linkovima:

Google Play – https://play.google.com/store/apps/details?id=ba.appimpact.sarajevobusinessforum

App Store- https://itunes.apple.com/us/app/sarajevo-business-forum/id1457218501

Detaljan program i agenda 10. Sarajevo Business Foruma 2019 dostupni su online na linku: www.sarajevobusinessforum.com/agenda i preko oficijelne mobilne aplikacije SBF-a.

Podjela akreditacija za sve registrovane medijske predstavnike planirana je za utorak, 16. april 2019. godine u prizemlju BBI Centra (Trg djece Sarajeva 1, Sarajevo), u periodu od 12:00 do 17:00.

Akreditacije za registrovane učesnike SBF 2019 FULL PASS se mogu preuzeti u utorak, 16. 04. u prizemlju BBI Centra (Trg djece Sarajeva 1, Sarajevo), u periodu od 12:00 do 17:00.

Akreditacije za registrovane učesnike SBF 2019 BUSINESS PASS se mogu preuzeti isključivo u četvrtak, 18. 04. ili u petak, 19. 04. od 8:00 sati samo u Hotelu Hills (Butmirska cesta 18, Ilidža – Sarajevo).

Organizatori napominju učesnike da na vrijeme provjere da li su njihove registracija odobrene i da li su akreditacije spremne. Pristup sadržajima u okviru 10. Sarajevo Business Foruma će biti dozvoljen isključivo uz pokaz važeće akreditacije.

Najnoviji tekstovi

Pin It on Pinterest

Share This

Share!

Podjeli ovaj sadržaj sa prijateljima.