Konferencija Oracle Cloud Day 24. aprila u Sarajevu

Konferencija Oracle Cloud Day 24. aprila u Sarajevu

Jedan od vodećih svjetskih proizvođača poslovnog softvera i hardvera Oracle održat će u u srijedu, 24. aprila, u Sarajevu tradicionalnu godišnju konferenciju namijenjenu domaćoj poslovnoj i ICT zajednici.

Pod nazivom Oracle Cloud Day, konferencija će i ove godine okupiti industrijske i poslovne lidere, ali i tehnološke eksperte koji će okupljenima prenijeti svoje spoznaje o novim tehnološkim pristupima koji organizacijama mogu omogućiti realizaciju poslovne vizije, postizanje rezultata, uspješno savladavanje izazova i mogućnost umrežavanja. Događaj će biti realizovan u saradnji sa partnerima: BS Telecom Solutions, Net, Info Studio i Combis, te QSS.

Uz prezentacije ključnih govornika poput Gerome De Gea, direktora za Cloud Business Development za EMEA regiju, te Edina Mehića, jednog od vodećih poduzetnika i investitora u BiH, događaj je osmišljen kako bi se sudionicima omogućio uvid u najbolje prakse, te uspješne studije slučaja.

I ove godine pripremljeno je mnoštvo zanimljivih tema i dodatno obogaćena konferencija. Učesnici će moći upoznati prvu autonomnu bazu podataka na tržištu, što je u samom fokusu konferencije, te saznati kako unutar 25 minuta mogu jednostavno vizualizirati svoje podatke i pogledati primjer korištenja ove tehnologije u UNIOR-u. Također, saznat će i kako ojačati odnos korisnika i brenda. Dodatno, konferencija će obuhvatiti prezentacije i primjerime iz prakse Oracle partnera na lokalnom tržištu.

– Svaki aspekt ovog događaja osmišljen je kako bi vam pomogao da ostanete na čelu vaše industrije, dajući odgovore na ključna pitanja i pružajući uvid u najbolje primjere iz prakse – navode iz kompanije Oracle.

Konferencija će biti održana u sarajevskom hotelu Hills pod sloganom „Your Future Runs on Cloud“.

Oznake:

Najnoviji tekstovi

Pin It on Pinterest

Share This

Share!

Podjeli ovaj sadržaj sa prijateljima.