Novosti

Cesar’s predstavio „DAMAT TWEEN“ i fantastičnu kolekciju proljeće /ljeto 2019!


Svjetska renomirana modna kuća „DAMAT“ koja dolazi iz Turske, otvorila je svoju prvu trgovine u BiH u BBI Centar Sarajevo!

DAMAT ime sa tradicijom koja seže još od davne 1986. godine se profilirao kao vodeći muški brand u svijetu modne industrije.

Egipatski giza pamuk, američki supima pamuk, dugmići napravljeni od najkvalitetnijih perlica Indijskog oceana uz vrhunski talijanski dizajn i 100% turski kapital daju jedinstvenu kvalitetu i život svim brandovima Damat, TWEEN i D¨S damat koji su se pozicionirali visoko na listi u 82 države širom svijeta i zauzeli preko 540 prodajnih mjesta na pet kontinenata.

DAMAT nastavlja sa očuvanjem statusa jednog od tržišnih lidera muške mode i uspješno surađuje sa mnogim sportskim klubovima, sponzor je turske fudbalske reprezentacije, makedonske fudbalske reprezentacije, te uspješno njeguje partnerstvo sa Porsche design om.

BBI Centar je bogatiji za još jedan poznati svjetski brand DAMAT TWEEN, butik koji odiše čistom elegancijom i bogatom ponudom u svom asortrimanu.