Novosti

Sutra u BBI centru otvara se dm prodavnica na dva sprata


U BBI centru, svoja vrata nakon gotovo mjesec dana radova otvoriće sutra proširena dm prodavnica.

Dosadašnji poslovni prostor proširen je na sprat iznad te uvećan za čak 221 m², a ponuda je obogaćena proširenjem postojećih kao i uvođenjem novih asortimana.

U prostranom prodajnom objektu na dva sprata, ukupne površine od 550 m², kupci će, pored standardnih moći potražiti i nove proizvode iz sada dodatno proširenog asortimana proizvoda za njegu i ljepotu, bebe, zdrave ishrane te muške njege.

Iz dm-a pozivaju kupce da ne propuste dan otvorenja jer ih očekuju brojne pogodnosti i iznenađenja.

U periodu od 13. do 15. juna svi kupci će moći iskoristiti 15 posto popusta na ukupnu kupovinu, a na sam dan otvorenja u duhu održivosti dm će poklanjati trajne cekere za svaku kupovinu.

Svi kupci koji 13. juna obave kupovinu u iznosu većem od 70 KM na poklon će dobiti dm peškir, a oni čiji iznos računa bude veći od 30 KM ostvaruju pravo da učestvuju u kolu sreće te osvoje prigodne poklone.

Do 20. juna 2019. kupci su pozvani da svoju sreću okušaju i u nagradnoj igri, u okviru koje, kao prvu nagradu mogu osvojiti mašinu za pranje i sušenje veša gorenje, kao drugu nagradu multi mikser gorenje ili jednu od 10 dm poklon kartica u vrijednosti od 25 KM, koje čine preostali nagradni fond.

Dm misli i na najmlađe, te ih poziva da se na dan otvorenja, od 12.00 do 18.00 sati pridruže zabavi uz kreativnu radionicu, maskote, klauna i oslikavanje lica.