Novosti

Euro Stil: Rasprodaja kotlova za grijanje na pelet sa popustom od 50%


Euro Stil, kompanija kćerka Hifa Oil, lider na tržištu distribucije drvnih energenata, pripredila je za svoje kupce veliku rasprodaju kotlova za grijanje na pelet sa popustom od 50%.

Akcija se provodi u saradnji sa proizvođačima kotlova, kompanijama Kovan Gračanica i Ati Terming Kula, a za sve kupce osigurani su energenti po posebnim uslovima i nižim cijenama.

“Ovo je jedinstvena ponuda, i mi na jedinstven način kao vodeći distributer drvnih energenata i obnovljivih izvora energije koja se koristi za grijanje, želimo zajedno sa vodećim proizvođačima kotlova, pokazati svoju društvenu odgovornost na djelu. Omogućili smo svim našim kupcima izuzetno povoljne uvjete da pređu na ekološki prihvatljive obnovljive izvore energije uz minimalna ulaganja i vrhunski kvalitet. Odričemo se dijela zarade, činimo kotlove i energente dostupne svima, i zato je ovo naš konkretan doprinos u zaštiti okoliša, za čistije i zdravije okruženje za sve nas”, ističu u kompaniji Euro Stil iz Doboja.

Na sve kotlove daje se garancija o kvaliteti i dugotrajnosti, a uz isporuku kotlova i energenata na kućnu adresu, osigurana je i usluga puštanja u rad ovog grijnog sistema.

Trenutno su u ponudi kotlovi od 15 kw do 100 kw.

Kotlovi i energenti su dostupni u prodavnici Euro Stil u Doboju.

Više informacija svakim radnima danom od 8. – 16. sati na telefone: 053 245 009, i 053 245 010.