Novosti

Challenge to Change projekt – Prezentacija poziva za dodjelu bespovratnih sredstava


Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA d.o.o. Sarajevo, u suradnji sa lokalnim partnerima, poziva na prezentaciju 4. javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru Challenge to Change projekta.

Prezentacija će biti održana 8. jula 2019. godine, u prostorijama Privredne/Gospodarske komore F BiH u Sarajevu (Branislava Đurđeva 10, sala u prizemlju), sa početkom u 11 sati.

Poziv je usmjeren prema svim poslovnim subjektima koji imaju inovativne poslovne ideje, proizvode ili usluge koje mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog društveno- ekonomskog razvoja u BiH.

Maksimalan iznos grant sredstava dostupan za start-up iznosi 10.000 EUR, a za mikro, mala i srednja poduzeća do 250 zaposlenih 30.000 EUR, s tim da moraju osigurati i vlastito sudjelovanje u iznosu od minimalno 50%.

U prezentaciji će se dati osnovne smjernice o uvjetima prijave i pojasniti koraci za on-line prijavu. Na kraju će se sudionicima omogućiti da postave specifična pitanja.

Grant sredstva osigurana su kroz “Challenge to Change”- C2C program koji provode Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA i Republička agencija za razvoj malih i srednjih poduzeća Banja Luka, a financijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i suradnju – Sida/Ambasada Švedske u BiH.