Novosti

Nektar OK fest šesti put otvara vrata dobroj muzici i vrhunskoj zabavi


Dugo isčekivana OK avantura na radost mnogih zaljubljenika u muziku i prirodu počinje danas na Tjentištu, koje će šesti put za redom biti epicentar najbolje zabave, muzike, plesa, pozitivnih misli i dobre energije.

U toku jučerašnjeg dana, već u popodnevnim časovima u festivalski kamp počeli su da stižu prvi kamperi, zauzimajući najbolje pozicije i pripremajući se u magičnoj prirodi za 72 sata zabave koja su pred njima.

Program šestog po redu Nektar OK Festa započinje i zvanično danas na OK Summer stage-u kraj bazena uz DJ set Mladena Tomića, nakon čeka se seli na Sensation OK stage-u i uživa uz M.O.R.T. i Iskaz.

Nakon toga slijedi kraća pauza u muzičkom dijelu programa i publika prelazi na sedmu umjetnost, te u OK Cinema zoni uživa u projekciji filma Cold War, a u OK BOOK zoni, očekuje se promocija knjige frontmena benda Goblini, Branka Golubovića – Goluba “Izgužvane misli”.

Odmah nakon promocije Golub će zajedno sa svojim bendom na Jägermeister main stageu odličnom svirkom zagrijati publiku u nešto hladnijim noćima na Tjentištu.

Da se ne bi “ohladili” u nastavku programa pobrinuće se uvijek sjajni i atraktivni Brkovi, a potom i Nele Karajlić sa svojim bendom.

U samom finišu večeri na OK after partiju čeka nas Sevdahbaby sa svojim DJ setom.