Novosti

En Studio i La Biosthetique predstavljaju poslovne frizure na ”100 najvećih”


Eldin Nuhić je poznato i ugledno ime u svijetu frizera, stilista, vlasnik EN Studija, osnivač i glavni edukator frizerske EN akademije u Sarajevu, ukratko – pravi umjetnik za kosu.

Umijeće će, zajedno sa svojom ekipom Tim by La Biosthetique, ovaj put prikazati na najznačajnijoj poslovnoj konferenciji u Bosni i Hercegovini – ”100 najvećih”, a kako su iz EN Studija istaknuli – poruka koju šaljemo spoljašnjim izgledom je ono što drugi na nama vide i prihvataju kao našu sliku, ali ne sliku nas kao privatne osobe, već poslovnog čovjeka koji je dio imidža određene organizacije i kompanije, koji je odraz i ogledalo svoje struke i posla.

Vještine, znanje i profesionalne kompetencije važne su, prije svega, za uspjeh u poslu. No, vrlo je bitan i dojam koji ostavljamo pri susretu s kolegama, saradnicima i poslovnim partnerima.

“Danas možemo pričati samo o umjetnosti kreiranja kose. Sinergija umjetnosti kreiranja frizura s poslovnim svijetom je neminovna, a najbolji trend kada je u pitanju kosa je zdrava kosa i to je moto pod kojim mi radimo s brendom La Biosthetique, s kojim se pratimo u stopu. To zapravo i želimo prenijeti zvanicama na ovom izuzetnom poslovnom događaju, a osim toga bitno je da shvate da je komunikacija elemenata kao što su frizura, šminka i odjeća, te balans koji se sa njima uspostavi jedna od ključnih stvari uspješnosti prezentiranja”, kazao je Nuhić.