Tema u fokusu

Poručite novo izdanje specijalne publikacije ”100 najvećih u BiH i regionu”


U prodaji je novo izdanje specijalne publikacije ”100 najvećih u BiH i regionu”, a koju izdaju Poslovne novine d.o.o.

Kompletan presjek bh. privrede kroz godišnje kolekcionarsko izdanje u kojem su svoje mjesto pronašli svi značajni poslovni uspjesi iz 2018. godine možete pogledati ako poručite svoj primjerak preko weba, e-maila ili putem telefona 033/568-810.

Projekt ”100 najvećih” u BiH se realizira već 32 godine zaredom, a najuspješnije kompanije iz naše države predstavljene su u jedinstvenoj specijalnoj publikaciji koja je javnosti prezentirana 18. septembra na gala svečanosti pred oko 450 zvanica, prilikom dodjele priznanja kompanijama iz BiH, ali i regiona. Gala svečanost okupila je istaknute predstavnike iz biznisa, visoke državne zvaničnike i diplomate.

Specijalna publikacija visokokvalitetne produkcije, na 220 strana, čitaocima nudi relevantne podatke o najuspješnijim kompanijama, a ovo izdanje predstavlja spoj modernog dizajna i visoke kvalitete štampe te sadrži informacije o Top 100 kompanija rangiranih u različitim kategorijama – prema veličini, prihodu, dobiti, izvozu i investicijama.

Također, publikacija prvi put sadrži i konsolidovane rezultate domaćih kompanija, kao i regionalne liste najuspješnijih preduzeća. Tu je i neizostavna rubrika ”Žene u biznisu”, a u ovom izdanju imate priliku pročitati i brojne pozitivne priče o našim najvećim kompanijama.

PORUČITE PUBLIKACIJU po jedinstvenoj cijeni od 100 KM + PDV i kreirajte vašu prodajnu priču vodeći se zvaničnim podacima.