Novosti

Prezentacija mogućnosti kompanije Budapest Waterworks 2. oktobra u Sarajevu


Privredna komora Federacije BiH, u saradnji s konsultantskom firmom Polimac Company kao i kompanijom Budapest Waterworks iz Mađarske organizovaće poslovni susret i prezentaciju o temi “Poslovna rješenja tehničkih, inovacijskih, iskustvenih i ekspertnih mogućnosti kompanije Budapest Waterworks u domenu snabdijevanja pitkom vodom i prečišćavanja otpadnih voda sa osnovnim ciljem poslovnog povezivanja, te mogućnosti apliciranja ovih rješenja na tržištu BiH”.

Susret će biti održan 02.10.2019. godine u prostorijama Privredne komore Federacije BiH (velika sala prizemlje) s početkom u 10 sati.

Budapest Waterworks više od 150 godina jedan je od vodećih pružatelja usluga vodosnabdijevanja u srednjoistočnoj Europi.

Aktivnosti tretmana vode, upravljanja mrežom i ispitivanja kvalitete vode podržane su vodećim svjetskim tehnologijama.

Sistemi za proizvodnju i opskrbu pitkom vodom potpuno su automatizirani.

Aktivnosti kompanije Budapest Waterworks u domenu prečišćavanja otpadnih voda pružaju se i na budimpeštanskom Centralnom uređaju za prečišćavanje otpadnih voda, s najsavremenijim ekološki prihvatljivim rješenjima.

Profesionalno, dizajnersko i građevinsko znanje temeljeno na bogatom radnom iskustvu i izvanrednom inženjerskom znanju daje izvrsnu pozadinu za projekte tehničkog razvoja, među kojima je i mobilna oprema za prečišćavanje vode kao i sanacije,
projektovanje, te građevinski projekti implementirani u objektima za pitku i otpadnu vodu.

Učešće na prezentaciji je besplatno, a za prijavu učešća, potrebno je da dostavite potvrdu na e mail adresu: [email protected] ili broj telefona: 033/566-303.