Tema u fokusu

Oriflame – Posvećenost inovacijama, sigurnost, etičnost i visoki kvalitet proizvoda


Oriflame kompanija nastala je na ideji da promijeni živote ljudi nabolje. Danas, Oriflame ima preko 3,5 miliona konsultanata za ljepotu u preko 65 zemalja širom svijeta.

Svake godine Oriflame lansira stotine novih proizvoda, a svake četiri sedmice plasira se katalog s najnovijim modnim trendovima i naučnim inovacijama u oblasti njege kože i wellness proizvodima.

Počeci Oriflame kompanije vežu se za kolekcije kvalitetnih prirodnih proizvoda za njegu kože.

S preko 50 godina iskustva, Oriflame danas nudi više od 1.000 proizvoda kako biste se osjećali i izgledali sjajno, od make-upa, wellness proizvoda, proizvoda za njegu kose i tijela, do mirisa, modnih dodataka i krema protiv starenja kože.

Posvećenost inovacijama, sigurnost i etičnost te visoki kvalitet Oriflame proizvoda upravo je ono što ih razlikuje od ostalih kompanija u industriji njege i ljepote.

Od pokretanja, 1967. godine u Švedskoj, Oriflame je bio posvećen praksi koja je dobra za ljude kao i za prirodno okruženje.

Oriflame koristi prirodne sastojke i nikada ne testira proizvode na životinjama.

Zbog svoje posvećenosti prirodnoj okolini i zajednicama u okviru kojih radi, Oriflame je pokrenuo mnoge inicijative kako bi smanjio negativan utjecaj na životnu sredinu.

Oriflame vam pruža priliku da ostvarite dodatni prihod ali i da izgradite vlastiti biznis.

Postoje mnoge mogućnosti za putovanja, prisustvovanje različitim konferencijama i osvajanje fantastičnih nagrada.

Sve počinje jednostavnim korakom, uključenjem u Oriflame.

Oriflame kompaniji se možete priključiti u svakom trenutku i ostvarivati zaradu već od tog momenta.

Mnoštvo različitih proizvoda i atraktivne ponude čine preporuku proizvoda veoma jednostavnom – dovoljno je da se pokaže katalog uz ličnu preporuku i zadovoljstvo kupovinom je zagarantovano.

Jedino što je potrebno uložiti jeste vrijeme, a mogućnosti za napredovanje su neograničene.

Uz Oriflame poslovnu priliku i s minimalnim ulaganjem, bez rizika, možete unaprijediti svoj kvalitet života u svakom smislu.

Sve to zajedno znači da Oriflame nudi spektar kvalitetnih proizvoda, kao i dokazano uspješan poslovni model.