Tema u fokusu

Kvalitet i trendovi kao glavni cilj Grand Trade-a


Grand Trade d. o. o. je preduzeće iz Banje Luke, koje se bavi projektovanjem i izgradnjom stambenih i poslovnih objekata.

Grand Trade svoje projekte radi po najvišim svjetskim standardima, koristeći najkvalitetnije materijale svjetskih proizvođača.

Ostvarenje dosadašnjih, kao i tekuće projekte predstavio nam je Renato Radišić, direktor Grand Tradea.

“Nakon uspješno završenog projekta izgradnje poslovnog kompleksa od 20.000 m² neto površine, kao i pratećeg garažnog prostora od 20.000 m² neto površine spratnosti -3, P, 9, sa povučenom etažom te izgradnje shopping mola sa hipermarketom, Grand Trade je započeo novi projekat izgradnje stambeno- poslovnih objekata u srcu Banje Luke kojim želimo  obogatiti izgled grada i funkcionalnost gradnje podići na viši nivo”, kazao je Radišić.

Tržište nekretnina zahtjeva konstantno razvijanje i konkurentnost na svim poljima, a ovakav ritam tržišta prepoznat je iz kompanije Grand Trade.

“Svjesni smo da samo kvalitet i konstantno praćenje svjetskih trendova mogu da nas održe na tržištu, te je takvo postupanje nešto čemu težimo u svom poslovanju. Pouzdana i kvalitetna gradnja, uz stalno praćenje trendova, omogućila nam je da budemo na poziciji na kojoj smo danas”, poručio je Radišić.

Dodajmo i to da je Grand Trade apsolutni šampion za proteklu godinu u kategoriji kompanija srednje veličine kada je u pitanju ostvarena dobit.

(Piše: Alen MEHANOVIĆ)